Това ли е новото гадже на Селена Гомес?

25.07.2019 13:09 | Видян 1871 пъти

Това ли е новото гадже на Селена Гомес?

Селена Гомес е сама от известно време насам и при първата поява на мъж до нея, години  феновете й веднага са готови да я обвържат с нов романс.

Звездата прекара рождения си ден в Италия, където се наслади на почивката си с приятели. Сред тях беше режисьорът Андреа Ерволино, с когото Селена често е работила.

Разбира се, това веднага доведе до появата на множество слухове дали той й е гадже, или не. Източници, близки на актрисата и певица, разкриха, че всъщност двамата са много добри приятели, но само това.

“Въпреки че много искахме двамата да се съберат, те вероятно няма да го направят. Андреа е наистина много мил и добър човек, когото Селена много цени, но само като приятел. Тя не е развила никакви романтични чувства, но се забавлява в неговата компания и може да му се довери”, разказаха източниците пред HollywoodLife.

Двамата са се сближили по време на съвместната си работа и затова продължават да се виждат и в приятелска сфера.

Въпреки че между Гомес и Ерволино няма нищо, това не означава, че певицата не търси романс с някого. Всъщност тя споделила пред близките си, че въпреки че се чувства добре сама, усеща, че вече е готова и за връзка.

Тя навърши 27 години преди три дни и благодари на всички свои фенове за поздравите по повода в Инстаграм.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !