Sully Erna в ексклузивно интервю за Z-Rock

12.03.2018 14:15 | Видян 888 пъти

Sully Erna в ексклузивно интервю за Z-Rock

Bulletproof е пилотният сингъл от When Legends Rise, новият албум на легендите Godsmack. За пръв път в ефира на България парчето прозвуча в Голият обяд по Z-Rock с Елена Розберг, представен на живо от самия Sully Erna.

Sully гостува в студиото на Z-Rock близо два часа, за да разкрие ексклузивно новините около албума и групата. Изборът му да гостува в предаването на Елена Розберг не е случаен - Erna признава, че с журналистката го свързва дългогодишно приятелство и той дори я нарича "моят таен герой в България".

Може би заради това, съвсем откровено фронтменът сподели, че със специфичния звук на новите парчета Godsmack поемат известен риск и е възможно някои от почитателите им да не одобрят посоката, в която се развиват.

"Този албум просто е нов етап в развитието на Godsmack и демонстрира по-зрял период на групата", допълни Erna. Вокалът и преди е споделял с Елена, че иска с новия албум да стигне до много по-голяма аудитория и още по-мащабна световна сцена.

Наследникът на 1000hp (2014), When Legends Rise, ще излезе на 27 април, а всички песни в албума са подчинени на обща тема. "Иска ми се тези парчета да помогнат на хората да се отърсят от негативността и да намерят по-позитивна пътека", сподели Sully пред Елена Розберг.

"Да станат на краката си, да се борят с трудностите и да постигат целите си! Но може би трябва да стигнеш дъното, за да можеш да се оттласнеш нагоре, също като феникс." Метаформата не му е чужда - изпълнителият сподели, че с годините се е освободил от някои хора и в момента самият той е в силен и позитивен период, тъй като е заобиколен и подкрепян от близки и верни приятели.

Дали ефектът от албума ще е такъв, може би българските фенове ще успеят лично да кажат на Sully Erna - в края на разговора вокалистът съобщи и голямата новина, че София ще е важна точка от големия европейски тур на Godsmak, (засега и неокончателно) с дата в България през октомври.

Посещението на Sully в Белгария е свързано и с участието му в лентата Black Files, с продуцент Мартин Макариев. Oригиналната му идея е била да снима пъпномтреажен филм, но сега плановете са да бъде направен сериал по сценария и една от ролите вероятно ще е на Sully.

Това обаче не беше краят на изненадите - Sully презентира излизането на своята автобиография на български език, която ще се появи съвсем скоро с подкрепата на "един много важен преводач", както самия той каза - Елена Розберг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !