красота

Вести

slava.bg : Част от колекцията на Balmain е открадната броени дни преди Седмицата на модата в Париж

Част от колекцията на Balmain е открадната броени дни преди Седмицата на модата в Париж

Броени дни преди ревюто на Balmain бяха откраднати 50 артикула от колекцията му... Оливие Рустейн, артистичният директор на модната къща, съобщи тъжната новина в Instagram и потвърди, че шоуто все пак ще се състои на Седмицата на модата в Париж. Тази кражба има не само финансови последици, но е и изпитание за креативността и решителността на Рустейн и неговия екип.
Светът на модата се вълнува от трагедията, която засегна тежко къща Balmain, ръководена от Оливие Рустейн. Само няколко дни преди представянето на колекцията на Седмицата на модата в Париж мистериозна кражба разтърси основите на Balmain. Дизайнерът съобщи мрачната новина с емоционални думи, които хвърлиха сянка на несигурност върху едно от най-очакваните събития на седмицата на мода
"Тази сутрин се събудих с усмивка на лице, тъй като в 9 ч. сутринта започнах фитингите за следващото ми ревю и ето какво се случи...50 парчета Balmain бяха откраднати. Доставката ни беше отвлечена. Камионът беше откраднат. Слава богу, шофьорът е в безопасност. Толкова много хора работиха толкова усилено, за да създадат тази колекция. В момента сме в процес на преработване на всичко, но това е толкова неуважително. Толкова много работници, доставчици, моят екип и аз. Моля, бъдете внимателни, това е светът, в който живеем. Обичам ви, мой екип на Balmain, и ние няма да се откажем. Обичам ви GOLD."
Смята се, че кражбата е извършена между едно от парижките летища и централата на Balmain, според Libération. Този акт, само десет дни преди планираното модно ревю, нанесе съкрушителен удар не само на Оливие Рустейн и неговия екип, но и на цялата производствена и творческа верига в къщата.
Въпреки това артистичният директор решава да продължи с шоуто. Освен значителните финансови последици, това е истинско предизвикателство за занаятчиите и шивачите, които ще трябва да изработят множество тоалети за рекордно кратко време.
Почитателите на модата със затаен дъх очакват да видят как Balmain ще преодолее това неочаквано препятствие и ще продължи да блести на парижките модни подиуми. Шоуто трябва да продължи, дори пред лицето на несгодите!

Няма коментари към този материал !