красота

Вести

slava.bg : Иновация в борбата срещу несъвършенствата по кожата с новата серия Derma Skin Clear на NIVEA

Иновация в борбата срещу несъвършенствата по кожата с новата серия Derma Skin Clear на NIVEA


Продуктите са обогатени с до 8% плодови киселини, които спомагат за естествения процес на обновяване на кожата
Проблемната кожа може да бъде трудна за третиране и да окаже влияние върху самочувствието на всеки. NIVEA Derma Skin Clear е най-новaта серия на марката №1 в грижа за кожата, насочена изцяло към премахването на несъвършенствата по кожата на лицето. Чрез регулярното използване на продуктите от серията, кожата на лицето остава гладка и подхранена във всеки един момент.
Продуктите от серията са обогатени с до 8% плодови киселини, салицилова, гликолова киселина и ниацинамид, които ефективно спомагат за намаляване и предотвратяване на повторната поява на несъвършенства, осигурявайки по-чиста и по-гладка визия на кожата. Алфа и бета-хидрокси киселините съдържащи се в четирите продукти от серията, осигуряват ексфолиращи ползи, свързани с регенерирането и обновяването на клетките на кожата. Употребата на продуктите от серията дават възможност за постигане на оптимални резултати, с които всеки може да даде на кожата си необходимата свежест и грижа, от която се нуждае.
Измиващият гел Derma Skin Clear e подходящ за ежедневна употреба, като премахва всички замърсявания по кожата на лицето. Благодарение на  формулата със салицилова киселина и ниацинамид, почистващият гел на NIVEA ефективно отстранява излишния себум, почиства епидермиса в дълбочина и отпушва порите.
Тоникът от серията Derma Skin Clear хидратира кожата, без да запушва порите, за да поддържа баланса на кожата и да помогне за контролиране на омазняването. В продължение на 7 дни употреба кожата е видимо по-чиста и гладка.
Скрабът за черни точки Derma Skin Clear е висококачествен почистващ продукт за лице и е специално разработен за проблемна и мазна кожа. Подходящ е за употреба 2-3 пъти седмично, нежно отпушва порите и усъвършенства текстурата на кожата, като същевременно помага за намаляване на черните точки. След употреба кожата е видимо по-чиста и гладка.
Нощният пилинг е подходящ за последната стъпка от вечерната рутина за грижа за кожата. Неговият състав е обогатен с 8% плодови киселини, които нежно ексфолират и почистват кожата в дълбочина. След употреба тенът е изравнен, а кожата е по-сияйна здрава и мека.
Продуктите от серията NIVEA Skin Clear са клинично тествани и с веган формули, а за да са в унисон с устойчивите цели на компанията, опаковките са съставени от 98% рециклирани материали.*



Няма коментари към този материал !