Мира и Ваня се хванаха за гушите

09.10.2013 10:15 | Видян 1139 пъти

Мира и Ваня се хванаха за гушите

Привидната благост между жените в Къщата на „ВИП Брадър“ вече е минало. Нито Мира, нито Станка вече могат да седят една до друга като добри приятели. „Маслото в огъня“ наляха коментарите на Ваня Червенкова и златното момиче на родната борба, които упрекнаха социоложката, че държи за гушата любимия си Иво и не му дава глътка свобода. „Ти си мъжът в тази връзка. Много го потискаш“, заяви в типичния си директен стил Ваня, пише Блиц.

„Вярно е, Мирче, много го стискаш за гушата, бе“, допълни Станка. Нервите на Мира на издържаха и тя се оттегли в стаята, за да изсъска зад гърба на съквартирантките си. „Ама тая интерпретация е много невярна – че съм го смазала. Не познават нито мен, нито Иво, за да се месят в моя личен живот“, заяви тя пред Ирина Флорин.

„Това, което ме дразни у Станка и не приемам в нейния характер, е урсузлукът й. Това не е изписано на лицето й. Като я гледаш, ще си кажеш, че е много добричка. Но тя си има вътрешните бесове“, продължи да нарежда Мира.

Злобата й стигна до там, че успя да предизвика бурни емоции както у Ваня, така и у Станка. Бизнесдамата не успя да сдържи сълзите си, осъзнала катастрофалността на досегашните си връзки. Радева успя да я провокира и да бръкне в старателно критите й душевни рани. „Писна ми 10 години да слушам едно и също – че съм силна жена. А аз съм сама“, хлипаше Ваня.

Директно в очите на Станка Мира заяви, че тя трябва да престане да слуша съветите на жена като Ваня, която не само няма никого до себе си, но и си е навлякла гнева на хора, които са се опитали да я убият. Обидите на Мира докараха Ваня до почти истеричен рев в хола насред Къщата. "Много е гнусно! Това, че съм сама в живота, кого касае? А това, че са стреляли по мен...", редеше през сълзи Ваня.

Станка напразно се опитваше да я успокои. Сълзите на Ваня накараха всички да обърнат гръб на социоложката, която се оказа като в небрано лозе. Накрая бизнесдамата намери сили да каже на Мира, че й прощава. „Аз на убийците съм си простила, че на теб ли няма да простя“, й каза тя. Но думите й не успяха да убедят никого, че краят на конфликтът между двете е факт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мадона счупи рекорд и събра най-много...

Безплатното шоу на Мадона в Рио де Жанейро привлече...

Кирил Домусчиев продаде поръчковата...

Един от най-богатите българи продаде суперяхтата си....

Няма коментари към тази новина !