Изгониха американеца Джаред от "ВИП Брадър"

08.10.2013 09:15 | Видян 1964 пъти

Изгониха американеца Джаред от

Зетят на социоложката Мира Радева - американецът Джаред напусна къщата на ВИП Брадър. Той получи най-малко подкрепа от зрителите за оставане в риалитито. Така семейството на Мира в Къщата намаля с още един член, след като при предишните елиминации си замина мъжът с когото тя живее - Иво. В играта Радева продължава участие заедно с дъщеря си Ани, пише vsekiden.com.

Въпреки призивите на тъщата Мира да изгонят нея, вместо Джаред, публиката явно реши, че американецът й е най-скучен.

По време на изпитанията на номинираните за изгонване най-забавен беше моделът Мариян Кюрпанов. Той беше подложен на препитване като ученик - с диктовка по български, със задача на картата на България по география и с тест по история. На диктовката Мариян получи добър 3,75, като се издъни с доста грешки, включително как се пише "нощта".

По география моделът направи "миш-маш" с български градове, като дори прати Силистра в Румъния. Остави града отвъд Дунава, тъй като не знаел къде се намира, но в крайна сметка се добра до оценка 4. Най-добър Мариян беше по история, като допусна само една грешка, посочвайки Карлово, а не Копривщица като място на избухването на Априлското въстание. Така с много добър 5 по история красавецът стигна до 4,25 обща оценка от изпита по три предмета.

"Врагините" в кухнята Мира и Ваня пък готвиха в своето предизвикателство риба. Социоложката загуби срещу безнесдамата по общата преценка на съквартирантите. Може би заради успеха в кухнята, Червенкова беше първата спасена от изгонване от зрителите.

Зетят на Мира Радева пък греба тор с вила в селски обор, дои неуспешно крава и гони прасета да ги нахрани. Накрая изпитанието на Джаред приключи с ракия и шкембе чорба. Нашенската кулинарна комбинация явно го стимулира да изрецитира без грешка "Аз съм българче". Както и тъща му Мира, която поиска зрителите да спасят Джаред, та да остане при дъщеря й Ани в Къщата, а тя да си ходи при любимия Иво.

Другият номиниран - ексцентричният футболист Стойко Сакалиев, бе предизвикан да е водещ на свое собствено предаване "От Воле със Саката". Бургазлията подходи напълно сериозно с горещи репортажи от живота на виповете и провокативни въпроси към съквартирантите си. Представи се дотам добре, че да получи намек от коментаторите в студиото как Гала трябва да го вземе в "На кафе".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !