Живи класици

07.10.2013 14:27 | Видян 1971 пъти | Гласували 1

Живи класици

Един истински жив класик УМРЯ – Рангел Вълчанов, а някои хора не ги е срам да се правят на живи класици. Ето ви Севда Шиш. Критикували 4-а власт, сериал на БНТ с 3 пъти по-висок бюджет, но 3 пъти по-нисък рейтинг от конкурентния Фамилията на частната бТВ, поради „криза на компетентността”. Като се питам ‘що ли не си се прибере в Разград тази другарка, вместо да харчи залудо милионите на данъкоплатеца, мисля, че хубаво е определила сама себе си относно критическата.

Друга „жива класичка“ се изказа пак по повод сериала. Говоря за булката на другия му продуцент  Александрина Пендачанска. Как не я е малко срам да се пише прима при жива Райна Кабаиванска си е неин проблем, ала нека е наясно, че и ние четем – чуждата преса я спомена изобщо главно поради участие в провален спектакъл в Большой, където играеше – забележете ВТОРОСТЕПЕННА РОЛЯ. А прима означава в превод от италиански език първа – в смисъл, изпълнителка на главни роли.

И още един жив пеещ класик изпълзя на прожекторен припек – Здравко от Ритон ни се скара, ама досущ като на деца – идиотчета, че не можем да смятаме Рей Чарлз за по-по-най от Лили Иванова. Кои сме били ние, видите ли...Та ни засипа по класически с куп обиди от все по-рейтинговото шоу Музикална Академия, което до края си май ще катурне ВИП Брадър. Сигурно е прав, ама всичко това да го каже човек, чиято най-значима песен за циганката Джалма си е предвестник на чалгата и интонационно, и текстово, и стилово...Не би ли било по-хигиенично по-висока топка да си позволява да съди покойния истински световен класик Рей Чарлз?!

 Понеже споменах чалгата, се сетих за певицата Лияна, която може да няма хитове, но е главна героиня, сиреч прима, във ВИП Брадър. За нейните женски пируети между босове, каквито не всеки може да си позволи, особено от гледна точка на принципите в човешките отношения, ще четете в специален опус в новия брой на Супер 19’.

Ако всичко това ви се струва глупост, а между нас казано – нищо чудно да се окажете прави, да поговорим за пари. Тази седмица в Супера надничаме в портмонетата на най-печелещите известни двойки у нас, както и във фишовете със заплатите на  футболните шампиони от Лудогорец. Ще научите всичко с конкретни числа. Само внимавайте при това своеобразно сцетоводене да не ви се завие свят и да не ви заболи главата.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият джеймсбондски Ролс Спектър

С дръзко отклонение от обичайната елегантност на...

Единственото нещо, което можеш да...

Единственото нещо, което можеш да направиш с кофти...

Няма коментари към тази новина !