Кирил Домусчиев продаде поръчковата си яхта за €33М (Фотогалерия)

07.05.2024 09:55 | Видян 495 пъти

Кирил Домусчиев продаде поръчковата си яхта за €33М (Фотогалерия)

Един от най-богатите българи продаде суперяхтата си. Става въпрос за Кирил Домусчиев, чиито инициали KD стоят върху поръчана от него италианска яхта.

ВИЖ СНИМКИ НА ЯХТАТА ТУК

Тя е завършена преди 5 години от един от най-известните производители на яхти в света – Sanlorenzo. И е силно персонализирана по вкуса на българският бизнесмен, чието богатство се оценява на 2,1 милиарда долара към 2024 г. Още толкова официално притежава и неговият брат Георги.

Яхтата е модел Sanlorenzo 52Steel, но с много подобрения. Дълга е 53 метра и е с удължена задна платформа.

Две врати автоматично се разгръщат и задната част на яхтата става на едно ниво с водата. Това дава възможности за плаж, плуване, използване на джетове и допълнителна ултра луксозна 7,5-метрова моторница, която е със задни светлини от Bentley.

Интериорът е дело на италианската дизайнерка Тициана Верчелези, с който тя е финалист на Международните награди за дизайн и иновации за лодки през 2019 г. Дизайнерското студио Officina Italiana Design пък създава екстериора на яхтата на Кирил Домусчиев.

Въпросната яхтата Sanlorenzo е продадена за 33 милиона евро. Тя е напълно готова за предстоящия летен сезон и може да предложи лукс на 12 гости в 5 каюти. Двата MTU двигателя осигуряват крайцерска скорост от 11 възела (20 км/ч).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !