Глория без мъж от 4 месеца

17.08.2012 16:15 | Видян 2710 пъти

Глория без мъж от 4 месеца

Глория е разкъсвана от самота. Ледената кралица на фолка не е вкусвала мъж от 4 месеца. Последната ѝ връзка била с богат бизнесмен, с когото се разделила по собствена инициатива. Певицата разкарала баровеца, след като получила от него есемес със съдържание: "Изяжда ме влиянието ти".

"Било му е интересно и забавно да е с известна жена, но впоследствие е разбрал, че се е захванал с нещо, което не може да носи на плещите си. Явно има комплекс", заяви преди дни Глория. И допълни, че не таи обида към бившия си любовник. Разбирала го и не му се сърдела.

Гняв изпитвала само към себе си, задето за пореден път направила грешен избор.След раздялата си с бащата на дъщеря си Илия Загоров Глория така и не случи с мъж. Слуховете я спрягаха за любовница на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев, както и на не един и двама футболисти.

През последните години се говореше и че сърцето ѝ владеел първо сръбски, а след това турски тузар. Към днешна дата Глория е сама жена на прага на 40-те. Напук на любовните си разочерования тя обаче се е зарекла да не губи вяра в любовта.Щяла да ѝ се отдаде пак, но по-предпазливо.И то само ако е абсолютно убедена, че си заслужава. Не желаела повече да поеме рискове, давайки шанс на очевидно комплексирани господа да се подвизават в леглото ѝ.

"Трябва ми истински мъж, успял. Мъжкар, който е свикнал да има точна жена до себе си, а не да го дразни известността ми. Чакам си човека", казва Глория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мерил Стрийп е почетен гост на...

Мерил Стрийп ще бъде почетен гост на церемонията по...

Пуснаха видеа с кауза по проект за...

Екипът по проекта за безопасността по пътищата с име...

Няма коментари към тази новина !