Глория заби турски милионер

24.07.2012 10:00 | Видян 4754 пъти | Гласували 1

Глория заби турски милионер

ФОЛК ДИВАТА Глория удари кьоравото с мъжете този път. След неуспешните любови с чуждестранни бизнесмени, на които певицата възлагаше огромни надежди, не в крайна сметка ще доведат до брак, богаташите или се оказваха не чак толкова заможни, или губеха интерес към кака Глория след първите месеци връзка.

Чалгаджийката обаче този път е попаднала не на кого да е и като нищо ще се превърне в заможна кралица.

Близки нейни приятели разкриха, че от месец и половина тя се е затворила а лятната си резиденция на Слънчев бряг и не се вижда и чува с никого, въпреки първоначалните притеснения, че гран-дамата е изпаднала в депресия, впоследствие по-приближеният й кръг е научил, че Глория изживява нова любов. Според запознати чест  гост в къщата й на морето бил

истанбулски милионер

един от наследниците на фамилията Мехмет ефенди - същата, която произвежда най-известното в света турско кафе, което от няколко години е хит и сред елита у нас.

От него пие и премиерът Бойко Борисов и го препоръчва и на познатите си. Певицата така се била запалила по новия си възлюбен, че прекарвала цялото си време в подготовка за срещите им, а вечерите, които организирала, надминавали по мощност и кулинарни умения дори петзвездните ресторанти.

Потната работа в кухнята Глория, разбира се, е оставила в ръцете на майстор-готвачи, но пред  обекта на желанията си се хвалела, че е направила всичко сама.

Турският богаташ пък след всяка следващата вечеря оставал все по-впечатлен от чалга изпълнителката, а

подаръците за домакинята

всеки път ставали все  по-скъпи. На романтичните им соарета певицата изпълнявала репертоар със специално подбрани ритми, близки до любимите в южната ни съседка.

Тя дори запознала дъщеря си Симона с новото гадже, която пяла е дует с майка си, за да събере очите на гостенина.

Глория, която доскоро имаше афера със сръбския бизнесмен Горан, която не стигна до успешен финал сега  била изцяло съсредоточена върху производителя на кафето.

За да не се разконцентрира, тя почти не общувала с никого освен с приятелка врачка, която викала два пъти седмично да й гледа именно на кафето "Мехмет ефенди".

Засега предсказанията на ясновидката били много обнадеждаващи за певицата и Глория вече се виждала в ролята на богата турска булка.

 

източник: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !