Кошмари взеха съня на Глория

16.08.2012 15:45 | Видян 2625 пъти

Кошмари взеха съня на Глория

Глория още не може да забрави масовата бедност на екзотичния остров Бали, където беше на двуседмична почивка през зимата. Мизерията на местните хора дълбоко се врязала в съзнанието й и тя все още сънувала кошмари с потресаващите условия, в които са принудени да водят съществуването си жителите на Бали.

„Никога не съм си представяла, че може да съществува такова страдание. То и в България има бедни хора, но поне повечето си имат дом на главите и поне за парче хляб изкарват, дори да нямат за ток и парно. В петзвездните хотели всичко беше добре, но на улицата картината беше повече от потресаваща. Хората там са доволни, ако днес намерят и паничка със сухари, но въпреки това твърдят, че са по-щастливи от нас", разказвала примата на фолка, потрепервайки от неприятния спомен.

Иначе мъката й донякъде се успокоявала от факта, че все пак е осъществила една от мечтите на своя живот, която била да отиде на легендарния с красотите си остров. Въпреки че уцелила дъждовно  време, Глория на няколко пъти успяла да се цамбурне във водите на океана и да увековечи тези моменти със снимки за спомен.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !