шопинг

Вести

Мелания Тръмп с 11 уникални европейски тоалета в Азия

Мелания Тръмп с 11 уникални европейски тоалета в Азия

Мелания Тръмп продължава да предпочита европейските дизайнерски дрехи по време на неотдавнашното си пътуване през Азия, заедно със съпруга си Доналд Тръмп.

Първата дама беше публично забелязана в единайсет различни тоалета по време на шестдневното пътуване. Куфарът й включваше модели като Диор, Гучи, Делпозо и, разбира се, Долче и Габана. 

Г-жа Тръмп започна пътуването си, като пристигна в Токио с палто Фенди с панталони и колан от дизайнера Хербе Пиер. По-късно през деня, когато първата двойка се срещна с министър-председателя Шинц Абе и съпругата му за вечеря в ресторант, госпожа Тръмп се бе пременила в друго палто на Пиер.

На следващия ден: рокля на Диор в син цвят, последвана от червена рокля от Валентино за вечерта. При пристигането си в Южна Корея във вторник тя избра обемно пурпурно палто от испанската марка Делпозо. Вечерта тя отиде със синята и изрязана рокля на Дж. Мендел. 

После се върна в Европа: черно палто Александър МакКуен, рокля от Долче, вечерна рокля на Долче, дънкова везана рокля на Гучи за вечеря в Китай, а по-рано носеше пуловер The Row, кожено палто и колан Azzedine Alaïa. 

"Ако намериш подходящата рокля за случая, тогава 90% от твоята работа е свършена", каза Тръмп пред WWD за планирането на пътуването. 

Той също така предупреди, че изборът на моделите на първата дама не е задължително да бъде преразглеждан. Беше направено много от факта, че роклята на Гучи, която носеше за държавната вечеря в голямата зала на народа в Пекин, очевидно се позова на традиционната китайска мода.

"Понякога това не е толкова сложно", каза той на изхода. "Това е цитат от г-жа Херера - "Модата е да се хареса на окото ви. "Ако започнете да интелектуализирате всичко, това е трудно."

Интелектуализацията настрана, Тръмп продължава да изоставя първата дама с предпочитанията си към чуждестранните дизайнери. Поне от времето, когато Джаки Кенеди беше критикувана за собствения си вкус във френската мода, от първите дами се очакваше да спечелят американските дизайнери. 

Някои от първите дами, включително Нанси Рейгън и Мишел Обама, дори поеха неофициална роля като посланик на американската модна индустрия и в случая с Обама направиха за цел да покажат идващи дизайнери, много от които бяха имигранти или американци от второ поколение, като Изабел Толедо, Джейсън У и Такуон. 

Тръмп обаче има неприятна връзка с голяма част от американската модна сцена. Много дизайнери, включително Том Форд, заявиха, че няма да обличат г-жа Тръмп. Въпреки, че продължава да носи американски дизайнери тук и там и за известно време изглежда сякаш блестеше за новия поглед на Рам Симонс за американския крадец Калвин Клайн.

Няма коментари към този материал !

*}