Скандални разкрития в Къщата разклатиха Джино

15.11.2017 11:16 | Видян 2393 пъти

Скандални разкрития в Къщата разклатиха Джино

Скандални разкрития относно победителя във VIP Brother 2015 Джино Бианкалана са напът да разклатят имиджа му на добро момче. Бомбата хвърли един от участниците в Big Brother: Most wanted още на старта на шоуто в понеделник. „Джино е шофьор в Америка, кара камион и завлича жените с пари.

Бившата си жена Дейна Бианкалана е завлякъл с над 100 000 долара и я е пребивал системно, просто играе голям театър“, разкри още във визитката си Динко Вълев, по-известен като Динко от Ямбол.

Оказва се, че твърденията на скандалния „ловец на бежанци“ не са без покритие. Запознати от фолк средите разкриха пред „Галерия“, че фолк певицата Джена се е разделила с Бианкалана именно заради побой. Джино й посягал системно заради ревност и именно това била причината пайнерката да му върне годежния пръстен.

Нещо повече. Все по-съмнително става и финансовото състояние на бившия победител на VIP Brother. В БГ общността в Чикаго, където живее Джино, упорито се коментира, че изобщо не е богат.

„Той е въздух под налягане, всичко е измама. Дрехите му са евтини реплики на известни марки, часовниците му са ментета и всеки, който разбира малко повече от мода, може да го потвърди. Няма никакъв бизнес в Чикаго, обикновено момче е. Не се казва Гино, както твърдят, а Георги“, разказват пред „Галерия“ негови познати от Щатите. И допълват: „Колкото до огромния му автопарк от яки бегачки – колите изобщо не са негови.

Само се снима с тях и после пуска снимките във Фейсбук, за да заблуди хората“.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !