Джино със сърцераздирателна изповед

14.11.2017 10:51 | Видян 1241 пъти

Джино със сърцераздирателна изповед

„Последните две години бяха много трудни за мен. Претърпях сериозна катастрофа“, това сподели Джино Бианкалана при влизането си във „Big Brother“ Most Wanted.

„Не се знаеше дали ще оживея, дали ще ходя. Наистина ми е писнало от болници, от доктори. Искам нови емоции“, каза още младежът.

Зрителите на предаването останаха доста притеснени от влизането му в Къщата. Видя се, че той действително има сериозни проблеми. Джино влезе в новия си дом, подпирайки се с бастун.

В своята визитка на влизане в предаването той каза:

„Аз съм Джино Бианкалана и съм победител във VIP Brother 2015. Не знаех къде влизам, нямах никаква представа. Просто бях стреснат дали тези хора ще ме приемат. Това, което ме дразнеше, беше Луна, разбира се. Смятам се за доста спокоен човек, но тя ме изкара извън нерви. Тя знаеше по какъв начин да ни натиска копчетата и да ни дразни.

Аз – нормалното момче, показах себе си – справедлив, скромен и най-вече джентълмен. Не вярвах, че ще спечеля. Просто наистина беше като шок, когато спечелих. Не вярвах, но това ми промени живота в България.

Показах на всеки нормален човек, какъвто съм аз, че и те могат да застанат до ВИП-овете, и те могат да спечелят. Минаха вече две години, а хората още ме помнят, още ме познават, още ми се радват. Хората започнаха да ме свързват с всяка жена, с която съм се снимал. И то все красиви – манекенки, певици. Не мога да се оплача, но от една страна ми играе малко негативно. На мен ми се лепят жени с интерес, понеже съм известен, те затова искат да са около мен. Аз искам някоя да ме хареса заради това, което съм, не заради това, което имам.

Миналия сезон показах себе си и това ще покажа пак. Щом не съм се изложил преди, не вярвам да се изложа и сега. Нищо не се знае, може да се влюбя вътре. Аз съм винаги отворен за любов, така че... Аз съм по тъмните, така че ако има руса вътре, не се…

Винаги са ме харесвали. Във всичко в моя живот искам да съм победител. Един път победих, ако победя и втори път – добре дошло“.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фенка на Криско открадна...

Най-сексапилните снимки на Крисковица бяха откраднати....

Гала пред фалит, продава къщата си

Финансови трудности са налегнали ТВ ветеранката Гала,...

Няма коментари към тази новина !

*}