Лъсна скандалната истина за Джино Бианкалана

07.11.2017 11:53 | Видян 2104 пъти

Лъсна скандалната истина за Джино Бианкалана

Симпатягата Джино напоследък отново се подвизава в родината, въпреки че се беше зарекъл да си остане в САЩ за постоянно. Лъскавият ром Гино Ташев си е в България не покрай договорните си отношения с продуцентите на „ВИП Брадър“, както твърди, а за да се скатае от американското правосъдие. Причината е зловещото автомеле, което едва не му коства живота миналата пролет.

След като бе размазан с мотора си в Чикаго през май 2016-а, плейбоят се зарече да съди шофьорката на джипа, който го отнесе посред бял ден, за 1 млн. долара обезщетение. Оказва се обаче, че ситуацията не само няма да позволи на Джино да се облажи, а тъкмо напротив – той е заплашен да плаща огромни компенсации и дори да изкара време зад решетките.

Експертизата на инцидента доказала, че Бианкалана е бръмчал с мощната си машина със скорост над 80 мили в час (около 130 км), при това в градски условия. На всичкото отгоре нашенецът нямал книжка за правоуправление на мотор с мощност на 500 кубика, какъвто бил яхнал по време на катастрофата, пише "Таблоид".

Застрахователите на другата участничка в мелето изровили всички тези неприятни факти и се оказало, че джино не само няма право да иска обезщетение, но самият той трябва да плати колата на дамата, а го заплашват и до 18 месеца затвор за „заплаха за обществения ред“. По тази причина Бианкалана скоропостижно се прибра у нас, докато адвокатите му решат какво да правят с казуса. По всяка вероятност те ще се опитат да измъдрят извънсъдебно споразумение с шофьорката на джипа и брадърът ще трябва да се бръкне със солидна сума в зелената валута от порядъка на стотина хиляди долара.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !