Женят Джино Бианкалана в ефир

30.10.2017 13:45 | Видян 2018 пъти

Женят Джино Бианкалана в ефир

Риалити звездата Джино Бинкалана се завръща в ефира на Нова телевизия! Победителят от ВИП Брадър 2015 ще бъде един от съквартирантите в новия сезон Биг Брадър Ол Старс, който трябва да стартира в средата на идния месец и да приключи в дните преди Коледа, научи ПИК.

Нещо повече - ергенът от Чикаго ще се подвизава в тв ефира и през януари в чисто нов формат, който частната медия ще направи специално за него, шушука се из коридорите на Нова. Шоуто ще е ъпдейтната версия на Милионер търси съпруга и Фермер търси жена, и ще има за задача да намери половинка на Бианкалана.

В началото на септември той призна пред светското предаване на ПИК TV - Жълтите новини, че е сложил край на връзката си с екстравагантната полякина Изабела Родес, но изпитва затруднения в намирането на нова половинка, особено тук - в България, тъй като е останал разочарован от българските жени.

"Много съм разочарован наистина. Една нормална жена не мога да си намеря. Не казвам, че няма светсни момичета, но явно в средата, в която се движа, всички са меркантилни. Първият им въпрос е "С какво се занимаваш и колко пари имаш?". Мислят само за дрехи, за коси, всяка иска да се вози в Мерцедес. Имаме най-красивите жени - истината си е истина. Но, ако до догодина не съм сгоден, ще си намеря една жена, ще й платя да ми роди дете", закани се пред нашия екип Бианкалана.

В новия формат за сърцето на брадъра ще се борят момичета и жени от цялата страна, а право на участие няма да имат популярни дами от светските среди. Конкурс ще определи момите, които ще живеят в харема на Джино. Засега все още не било уточнено мястото, на което ще се снима шоуто. Вариант била Къщата на Биг Брадър, която можела да бъде реновирана заради новото риалити.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !