Нови златотърсакчи пращат в пенсия Златките

30.08.2017 11:22 | Видян 2123 пъти

Нови златотърсакчи пращат в пенсия Златките

Русата и Черната Златка отиват в историята и спокойно могат да се пенсионират. На тяхно място изгрява ново поколение плеймейтки, което започва с пластичните операции в съвсем ранна възраст.

Мартина Юрукова и Мартина Петкова, известни като Русата и Черната Мартина са двете най-актуални бръмчалки и вече имат хиляди фенове и последователи в социалните мрежи.

„Не е уместно да ги сравняват с нас“, коментира с половин уста Черната Златка. Тя отдавна заряза този живот, роди дете и се занимава с благотворителност. Златка Райкова пък се насочи в областта на модата и се изявява като дизйнер.

„Красотата е до време, тъпотата е завинаги. Но за каква красота може да става поглеждайки тези две желирани Мартини. Нямат нито класа, нито поведение. Едната прилича на Майкъл Джексън в периода на разпадане, почти няма нос“, коментират злобно потребители в нета.

Мартините са решени да станат известни с цената на всичко и драпат неистово това да се случи, Те не се срамуват да показват интимни зони по телата си, нито да се пуснат в нощния живот с всички екстри, които той предлага, пише „България днес“.

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !