Циците на Черната Златка станаха разногледи

04.08.2017 12:13 | Видян 2204 пъти

Циците на Черната Златка станаха разногледи

Плеймейтката Златка Димитрова отново ще ляга под ножа, твърдят нейни близки. Смуглата хубавица, която роди сина си Миро миналата година, бързо възстанови килограмите и плоския си корем, но същото не може да се каже за бюста ѝ.

Тя често публикува в социалната мрежа снимки по бански, от които ясно си личи, че силиконовите ѝ импланти са се деформирали вследствие на бременността. Циците на Златка очевидно са увиснали и всяка е поела в различни посоки, та посещението при любимия й д-р Енчев било неизбежно.

Хирурзите обикновено съветват пациентките си да се оперират, след като родят, защото по време на бременността гърдите променят размера си, а имплантите често се разместват или деформират, пише седмичник. При много от дамите се налага подмяна или корекция, а повторно лягане под ножа е наложително, както се оказва и в случая на Димитрова.

Плеймейтката се ожали, че бременността съсипала апетитния ѝ бюст и сега нямала търпение да дойде насрочения ден за нова операция. Тя споделила, че хирургът, на когото ще се довери отново е любимият ѝ д-р Енчев.

Златка не крие, че до момента той е извършвал всички "ремонтни дейности" по лицето и тялото ѝ. Освен гърдите, Димитрова е коригирала още устните си, носа, скулите, а първата си инжекция с ботокс сложила, преди да навърши 30 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !