Мария Илиева заби нож в гърба на Наско Колев

16.08.2017 11:42 | Видян 3014 пъти

Мария Илиева заби нож в гърба на Наско Колев

Наско Колев, бившият изпълнител от лейбъла на Мария Илиева Стерео стая и нейна секс играчка, показа в интернет какво му е причинила бившата му шефка и любовница.

В своя профил в Инстаграм рапърът сподели колаж, на която усмихнати той и Мария посягат да се прегърнат, но в ръката си зад гърба на варненеца, певицата държи нож с насочено към него острие. Фотосът намеква, че зад приятелското отношение, Илиева е била в готовност да му забие нож в гърба.

Фотошегата е дело не на Наско, а на негов фен. Междувременно Колев май е намерил истинската любов, защото споделя горещи снимки с неизвестно засега девойче.

Бъдещият лекар криеше лицето на своята половинка, но в скорошен пост в Инстаграм показа младото момиче в нежна и романтична поза на плажа, пише $Lifeonline.bg".

Следващата музикална изява на Атанас Колев е на 15 август, когато той ще излезе на сцената за концерт, посветен на деня на родния си град Варна. В проявата ще участват още Дивна, Дара, Тита, Дамян Попов и Миа, Михаела Филева и VenZy, Орлин Павлов, Графа, Павел и Венци Венц, 100 кила и др.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !