Гери-Никол и Наско Колев се гаврят с Мария Илиева

15.08.2017 14:56 | Видян 1664 пъти

Гери-Никол и Наско Колев се гаврят с Мария Илиева

Едни от най-младите мейнстрийм изпълнители – Наско Колев и Гери-Никол, се съюзиха срещу по-възрастната от тях колежка Мария Илиева.

Както е известно по-дъртичката изпълнителка бе любовница и продуцент на лъвчето Наско, а личните и професионалните им раздели приключиха със скандал и размяна на обвинения.

Според Мария кариерата на Колев без нейното покровителство няма да продължи задълго и заяви, че певецът сам си е избрал да върви към саморазрушение.

Не така стоят нещата обаче. Новата песен на Наско Честно и нечестно успя да събере над 2 милиона гледания и без продуцентството на Илиева. Появи се човек, който подаде ръка на младока, за разлика от онези, на които Мария заръча да не му обръщат внимание.

Гери-Никол с охота подкрепя своя колега и дори го води на своите участия, пише хотарена. Съюзът между тях вероятно ще подразни Мария, тъй като двамцата изпълняват песните ѝ. Така да е, която е дует между Кака е скандал и участникът от Х фактор, вече звучи на нов глас – с този на Гери. Тя успешно изпълнява частта на Илиева в клубовете и двамата с Наско си умират от кеф заедно на сцената.

С връзките на семейството на Гери-Никол вероятно Колев ще преодолее бариерите, които Мария се погрижи да му пусне, за да няма възможност да пробие професионално за втори път. Каката е забранила на собственици на заведения да го канят на участия, както и на свои колеги – да работят с него. Предстои да видим докъде ще стигне опозицията на амбициозния младеж и дали ще развее накрая флагът победоносно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Родната звездата в кеча Русев с...

Българският кечист Русев (б.р. Мирослав Бърняшев) е с...

Сани Жекова се сбогува с бившия

Сноубордистка номер едно на България—Александра...

Няма коментари към тази новина !

*}