На Ивайла Бакалова и порасна работата

09.08.2017 15:34 | Видян 3177 пъти

На Ивайла Бакалова и порасна работата

Мис България Ивайла Бакалова все не намира човек, с когото да сподели живота си. Красавицата, която чукна 36 години преди две седмици, вече три лета не може да се похвали с гадже.

За това пък бившата манекенка си живее живота и видимо не страда прекалено от самотата си.

„Нямам човек до себе си, но това изобщо не ме притеснява. Чувствам се страхотно. Посветила съм се на себе си и приятелите си. Никога не съм се чувствала по-смислена”, отсича красавицата.

През последните няколко години Ивайла бе особено потайна по отношение на личния си живот, пише таблоид. Ситуацията не се промени много и след като красавицата замина за чужбина. През 2014 г. миската стегна куфарите, отегчена от живота си и избяга от София в посока Дубай.

От тогава двете с щерка и Рая почти не се пробират у нас. Изключение правят големи празници, когато събират малко повече почивни дни и посещават няколкото си останали приятели и близки в столицата.

Тази година Ивайла избра да прекара рождения си ден на френската Ривиера, но така и не се прибра до София. Събра се с приятели зад граница и поля изминалото време със скъпи напитки. За всички обаче ясно си личеше, че сред гостите на партито ѝ няма по-специален на сърцето ѝ мъж.

Миската признала, че не ѝ е до това и с времето се е огорчила от контактите си със силния пол. Славата ѝ отблъсквала тези, които били по-плахи и податливи на общественото мнение, а нахалниците често я искали, само, за да се изфукат с нея.

Навярно за това коронясаната красавица предпочита да общува с чужденци, вместо с български мъже. Сред тях намирала повече изискани господа, които не знаят за тъмните петна в миналото ѝ и се влияят единствено от сегашното ѝ поведение на дама в обществото.

Ивайла била категорична, че не се занимава с българи, колкото и влиятелни да са те. Макар в последните 3 години миската да не се е прибирала за дълго в България, нито тя, нито дъщеря ѝ Рая страдат много от живота си на емигрант.

Откакто са в Дубай, двете се забавляват много по-свободно, отколкото у нас. Не се безпокоят, че някой непрекъснато ги следва по петите с нескрито любопитство и не дават отчет пред бащата на госпожицата – Румен Гайтански.

Единственото изискване на бизнесмена, за да продължава да помага с пари за луксозния живот на двете, е момичето да не изоставя ученето и да не се подлъгва по лъскавия живот на милионерска наследница.

Междувременно двете с популярната ѝ майка се радват на добър стандарт на живот и заради новата работа, с която Ивайла Бакалова си изкарва прехраната. През последните години драматично смени своя фокус в професионално отношение и вече не ще и да се сети за годините, в които участваше в ревюта срещу направо мизерни хонорари.

Сега миската е далеч по-удовлетворена от работата си, която е да продава имоти на желаещи да инвестират в Дубай чужденци. С перфектното ѝ владеене на два чужди езика и привлекателната ѝ външност много лесно омайвала потенциални клиенти, а печалбата ѝ идвала от вече реализираните сделки.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !