Миро на издръжка при жена си

23.06.2017 10:16 | Видян 2377 пъти

Миро на издръжка при жена си

Певецът Мирослав Костадинов се е уредил с доста изгоден брак. Изпълнителят, който преди година се венча за половинката си Ели на остров Корфу в Гърция, я е избрал не само заради голямата им любов, но и заради умението ѝ да печели пари.

макар да е по-млада от него с няколко години и да няма звездния му статут в обществото, съпругата на изпълнителя е доста добре финансово и няма проблеми да се пенсионира рано.

За разлика от нея Миро е принуден да ходи по участия и да работи здраво поне още няколко години.

"Всичко, което имам, влагам в музиката. не се оплаквам, че съм до просия, но не мога да остана вкъщи и да си гледам живота", преди време намекна в интервю за своите финансови проблеми изпълнителят.

Тогава певецът без свян загатна, че не е от хората, които се славят с пестеливост, пише Уикенд. твърде много бил привикнал с бохемския живот и предпочитал да инвестира средствата си в спомен, вместо в банкови депозити.

"Хората си мислят, че когато си в публичния живот, имаш неограничени финанси. Но това изобщо не е така и както на всички хора и на мен ми се налага да работя здраво", лаконичен е изпълнителят.

Именно паричните неволи са причина Миро досега да избира да живее в България, вместо при съпругата си във Великобритания. Там половинката на музиканта има успешна и много добре платена кариера, жилище и съвсем уреден начин на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бившият на Мария Илиева взема детето

Бившият на поп певицата Мария Илиева Георги Михайлов си...

Станкулова не се съблича на плажа

Никол Станкулова плажува облечена. Синоптичката има секси...

Няма коментари към тази новина !

*}