Миро от „Каризма“ издържа Галя в Лондон

16.03.2015 10:43 | Видян 4626 пъти

Миро от „Каризма“ издържа Галя в Лондон

Нежната половинка в някогашния хитов поп дует „Казирма" Галя Курдова преживява криво-ляво в Лондон не благодарение на работата си като гардеробиерка, а със сериозното финансово рамо на бившия си сценичен партньор Миро, научи „Всеки ден" от близки на безславно залязлата певица.

Макар няколкократно да се отрече публично от Галка, добричлията таял запазено място за попрецъфтялата гласовитка в сърцето си и редовно я подкрепял със солидни финансови инжекции. Мирослав Костадинов, както е цялото име на певеца, е пословичен в музикантските среди със своята пестеливост. Именно тя станала причина за раздялата между двамата, тъй като Галя се уморила от постоянните дрязги между партньора и продуцентите си за хонорари, проценти и удръжки.

„На Галка й писна от тукашната дребнавост и реши да си търси късмета в Англия, където музиката е истински бизнес, а не търговия на дребно. Уви, не й провървя, но Миро чувства вина, че я е прокудил, и помага с каквото може", твърдят близки до разпадналия се дует.

Русокосият изпълнител редовно се чувал с родената в Сургут гласовитка, за да се поинтересува как вървят делата й отвъд Ламанша. Постоянните оплаквания на Галя, че е в затруднена финансова ситуация, го принуждавали през месец да й изпраща по 1000 евро, за да покрива ежедневните си разходи.

„Жалко, Галя можеше да е звезда от калибъра на Лили Иванова у нас, сбърка много, че излезе от страната на стари години. Няма как да я оставя да мизерства в Англия, помагам с каквото много", твърдял певецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !