Взеха къщите на Галя от Каризма

23.10.2014 14:03 | Видян 4871 пъти

Взеха къщите на Галя от Каризма

Певицата Галя от легендарния дует "Каризма" фалира. Една от най-емблематичните доскоро поп изпълнителки няма пари да си плаща ипотечните кредити, които е теглила преди време. Поради тази причина цялата собственост на Галка е запорирана. Част от апартаментите на певицата дори вече са продадени.

Драмата започва през 2005 г., когато Галка решава да се сдобие със собствено жилище в София. Вместо панелка в крайните квартали певицата акостира директно в центъра на столицата. Срещу кредит от 47 000 евро тя си купува апартамент от 78 квадрата на столичната улица "Екзарх Йосиф". Жилището е на третия етаж в луксозна кооперация на стотина метра от Министерския съвет.

Година по-късно Галка продължава с покупките. Нашумялата вече звезда инвестира част от заработеното във второ жилище. Парите явно не са стигали и се налага нов банков кредит за 74 хиляди евро. В замяна певицата си купува апартамент 55 квадрата отново в топ центъра на София. Жилището е на ул. "Княз Борис I", успоредна на "Витошка" и на броени метри от Съдебната палата.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Няма коментари към тази новина !