Марги Хранова в потрес

14.06.2017 12:21 | Видян 1592 пъти

Марги Хранова в потрес

Голяма част от списъка с участниците в тазгодишния сезон на ВИП Брадър вече е попълнен, но все още се водят преговори. Голямата звезда този път ще бъде естрадната легенда Маргарита Хранова, която най-после се е навила да участва срещу тлъст хонорар от 120 бона, пише седмичник.

Това не е първата ѝ оферта от Големия брат, но чак сега се съгласява срещу подходящата сума, на която е престъпление да се откаже. От друга страна не се знае какво ще я накарат да прави продуцентите, имайки предвид високата цена, която са платили за нея.

Почти не останаха звезди, които да не са влизали в къщата и затова подборът става все по-труден. Най-накрая изгря щастливата звезда и на Сашка Васева, която от години се мъчи сама да се вкара в устата на хората. В предния сезон я бяха отсвирили буквално преди старта на шоуто. Сега тя е склонила още на първата оферта и едва ли ще вземе повече от 30 000 лева.

Цели 8 миски, плеймейтки и силиконки ще влязат в Къщата, но без хонорар. Те ще се състезават една с друга и накрая победителката гушка 100-те ластика награда. Заподозрените са Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и подобни.

Очаква се реалити шоуто тази година да ни залее с бисери на напиращи за слава силиконови девойки, чиято професия е под въпрос.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !