Кичка отсвири Марги Хранова

25.11.2015 11:05 | Видян 2527 пъти

Кичка отсвири Марги Хранова

 Естрадната легенда Кичка Бодурова отсвири колежката си Маргарита Хранова, която я покани на концерта "Марги и приятели" тази вечер в зала 1 на НДК, научи "България Днес". Да, поканена съм, разбрах го от екипа си. Няма да мога да присъствам, защото ще замина за Щатите при съпруга и дъщеря си", обясни Кичка Бодурова, след като излезе от риалити шоуто "ВИП брадър", което свърши само преди дни.

Самата Хранова се подсетила за колежката си, след като хвърляла по едно око на шоуто по Нова тв. "Гледам ги от време на време. Не искам да коментирам колеги, но в един момент се сетих, че съм поканила "Ритон" и Кристина Димитрова, без дори да се обадим на Кичка. После се свързахме се екипа й", сподели преди време Марги Хранова. Веднага след като излязла от шоуто, Кичка получила поканата, която бързо била отхвърлена. Както първи "България Днес" писа, двете певици съвсем не се обичат. Проблемът е бившият съпруг на Бодурова, който бил гадже преди време на Марги Хранова. Бракът на Кичка с любимия на колежката издъpжaл eдвa пoлoвин гoдинa и тя гo зapязaлa oтвpaтeнa. Оттогава обаче не успяха дa cтoплят oтнoшeниятa cи.

В репетиции, проби на рокли и успешна битка със студовата алергия Марги Хранова ще се появи блестяща тази вечер на концерта си в НДК. На него тя събира елита на естрадата, за да припомнят "Вечните песни на България". Нели Рангелова, Орлин Горанов, Васил Найденов, Искра Радева и други ще са част от спектакъла на Марги Хранова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !