Сървайвърът Ники: Обичам да оставам сам

06.01.2009 16:10 | Видян 5576 пъти | Гласували 2

Сървайвърът Ники: Обичам да оставам сам

Николай Мартинов, победителят в ”Сървайвър” 3, ще бъде първи специален гост във „Вечерното шоу на Азис” утре вечер, 7 януари.
Инструкторът по сноуборд ще влезе в студиото на ТВ2 с безупречен планински тен и ще подари на водещия на предаването карта за всички съоръжения на пистите в Банско.

„Чувствам се малко по-богат от преди, голямо щастие е да бъдеш признат от хората, политиците могат само да ми завиждат”, заяви щастлив победителят в реалити формата. 

Той отказа за коментира приятелката си и предишни свои изказвания по неин адрес, само обясни, че „тя и той просто са намерили най-доброто”.

А за двете си красиви дъщери, близначките Габриела и Биляна, сподели, че „никога не са страдали от липса на родители”.

„Децата ми са получили нужното, не мисля, че едно нормално семейство на неразведени родители е дало повече на децата си, отколкото ние сме дали”, довери младоликият баща.

Според Николай причината дъщерите му да не успеят да се преборят за голямата награда в предишния сезон на „Сървайвър” е, че са много открити.

На питането на водещия дали приема безрезервно партньорите на близначките, най-добре оцеляващият при екстремни условия българин отговаря: „Има някаква търпимост между нас, щом те приемат моите жени, то и аз одобрявам мъжете им. Изборът им е достатъчно добър, както и моят”. „Винаги съм държал на качеството, така че връзките, които съм създавал, са били връзки, подлагани на сериозна проверка”, допълва Николай Мартинов по темата за жените в живота си. А за жените на острова той обясни, че е участвал в играта, за да спечели, а не да създава приятелства и да се поддава на чувства и сантименти. За топлите си отношения с Яна Маринова, магнетичният победител разказва: „Яна е с много щастлива връзка, съвестта ми не би позоволила по някакъв начин да я компроментирам, контролът беше двустранен от нейна и от моя страна, иначе много се обичаме”.

В шоуто Ники споделя, че понякога социалният елемент му идва в повече и има нужда да остане насаме със себе си. Фактът, че е останал сам 20 дни на острова за него означава, че играта е следвала своя ход, а и самият той се е чувствал добре сам. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !