Николай Мартинов посрещна Гергана на Острова на изгнаника

26.11.2008 16:00 | Видян 8386 пъти

Николай Мартинов посрещна Гергана на Острова на изгнаника

Веднага след племенния съвет членовете на Балбоа обсъдиха изгонването на Яна. Всички бяха единодушни, че Яна е трябвало да си тръгне от играта, защото е дразнела всички и е била една от най-силните участници. 

Рано сутринта на следващото утро сървайвърите получиха огромни кукли от плат, които трябваше да облекат, така че да приличат на самите тях. Това всъщност беше част от условието на предстоящата игра за награда. Малко след това те пристигнаха и на локацията на изпитанието. То се състоеше от два кръга. В първия от тях всеки трябваше да попълни анкета с въпроси, касаещи останалите в племето. Като отговори на голяма част от негативните въпроси повечето сървайвъри бяха посочили името на малката Гери. Според тях тя се оказа най-безлична и никой не би искал да излезе с нея на вечеря. Във втората фаза на играта всеки, който познае правилният отговор получаваше правото да запали една от двете купи пред кукла на противника. А когато и двете се запалят  идваше ред на самата кукла, а нейното запалване вадеше собственикът й от играта. Целта пред всеки беше да запали куклите на останалите и да запази своята. Печели този, чиято кукла остане последна. Това отново се оказа Спас. Освен това той трябваше да посочи един от племето, който да отиде на Острова на изгнаника. Без да се колебае самбистът посочи малката Гери, която пое към Мартинов, а след това избра Жени, с която да сподели наградата си – урок по гмуркане и романтична вечеря на красив плаж.

Още със стъпването си на “Острова на Мартинов”, Гери започна да му разказва какво се е случило в племето и как са изгонили Яна. Блондинката сподели пред Николай, че той може да обърка стратегиите на останалите. Тя заяви още, че държи Ники да остане на острова колкото се може по-дълго, за да се спаси от изгонване, което другите са му приготвили. Програмистката открито сподели, че ако Николай стигне до финала може да разчита на сигурни 4 гласа – тези на Яна, Здравко, Ваня и нейния. Дали това ще стане ще разберем съвсем скоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !