Холивуд е в ужас от победата на Тръмп

09.11.2016 12:07 | Видян 1919 пъти

Холивуд е в ужас от победата на Тръмп

Цял Холивуд е в ужас от победата на Доналд Тръмп на президентските избори на САЩ.

Бизнесменът е новият президент, след като спечели необходимите за победата 270 електорални гласа. Изборната надпревара между Тръмп и Хилари Клинтън до последно бе много оспорвана, но в крайна сметка кандидатът на Републиканската партия надви Хилари Клинтън. В първата си реч след победата магнатът обяви, че държавният секретар му се обадила да му честити.

Редица американски знаменитости обявиха по-рано, че ще напуснат страната, ако милиардерът спечели. Те имат намерение да се пренесат на Север в Канада или да поемат към Европа. “Ако спечели той, ще се преселя на Юпитер”, каза преди време Шер. Днес тя заявява, че е обезсърчена, но не е изненадана.

“Той се присмива на хората с увреждания. Той е расист. Той смята, че жените са определени части от тялото. Той вижда хората само как го отразяват. Ние сме просто едно огледало за него”, казва тя. “Светът никога няма да бъде същият. Чувствам се натъжена заради младите”, казва тя и добавя, че Тръмп “никога няма да бъде нещо повече от една тоалетна”.

“Това е крайно ужасяващо”, пише от своя страна поп звездата Ариана Гранде. “Луда работа. Уча испански и ако Тръмп влезе в Белия дом, отивам в Испания”, казва комедийната актриса Еми Шумър. “Доналд Тръмп може да бъде президент толкова, колкото аз мога да шофирам”, категоричен е незрящият певец Стиви Уондър. Актрисата Кристен Бел е още по-крайна. “Още някой да иска да повърне?”

“Хилари Клинтън, както и да завърши това тази нощ, аз съм толкова горда с теб и за мен е чест да се нарека твоя приятелка”, каза телевизионната водеща Елън Дедженеръс.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !