Черната Златка крие малкия Миро

25.10.2016 11:58 | Видян 3070 пъти

Черната Златка крие малкия Миро

Сама сменям памперси, къпя и храня малкия Миро. Нямам проблеми, пушка съм. Това сподели Черната Златка. Щастливата майка беше изписана миналата седмица от болница, след като роди дългоочакваната си първа рожба - Мирослав. Бебето бе кръстено на баща си, който носи същото име."Стоя си вкъщи и съм се отдала изцяло на грижите за моя син. Успявам да изляза навън само за час на ден, докато спи. Чувствам се изтощена, но и същевременно съм се успокоила много след раждането. Миро усеща това и той също е кротък", разказва за първите си майчински трепети Златка Димитрова, пише "България днес".

Както всяко пеленаче, така и синът на Златка се буди по няколко пъти нощем, за да се храни. Майката вече е свикнала със ставанията и очаква да минат 2-3 месеца, след които бебето да започне да навлиза постепенно в режим и да помогне на Златка да се наспива добре.

"С Миро и бебето сме много щастливи. Гушкаме се тримата заедно, а прекараното време по този начин е най-хубавото", споделя плеймейтката.

Тя остава вярна на намерението си да не показва бебето и да го държи далеч от хорските очи поне в началото, както заяви дни преди да роди Миро Златка. Тя няма да пуска снимки на сина си, а също и навън няма как да бъде видян скоро.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !