Майката на Миро отсвири Златка и бебето

20.10.2016 09:38 | Видян 3895 пъти

Майката на Миро отсвири Златка и бебето

Нова битка пламна между плеймейтката Златка Димитрова и майката на любимия й Миро. Чернaтa Злати, която преди броени дни роди първото си дете, все още не е получила поздравления от свекърва си, пише България Днес. Малкият Мирослав, който е кръстен на татко си, не успя да събере двете жени, както Димитрова планираше. Моделката беше убедена, че раждайки внуче на свекърва си, най-сетне те ще заровят томахавката. Уви, това не се случи и Златка още е нежелана в рода на любимия й мъж.

Според близки до семейството майката на Миро е поздравила сина си, но не и майката на второто му дете. Възрастната жена още не можела да приеме новата си снаха, а и не правела опити да опознае моделката. Тя е все още близка с бившата жена на Мирослав и безотказно я защитава.

Черната Златка неведнъж е споделяла за тежките отношения, които има със свекървата. Димитрова е признавала, че от майката на любимия си е видяла само лошо и многократно родителката на Миро се е опитвала да ги раздели.

Като подарък за бебето Златка получи чисто нов дом от любимия й Мирослав. За луксозното жилище Миро се е изръсил цели 200 бона, за да може майката на детето му и наследникът им да са спокойни и задоволени с всичко, от което имат нужда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !