Черната Златка: Бебето идва!

14.10.2016 10:12 | Видян 2061 пъти

Черната Златка: Бебето идва!

Златка Димитрова очаква своята първа рожба всеки момент. В близките дни плеймейтката ще дари приятеля си Мирослав със син, който двамата твърдо са решили да носи името на бащата, пише България днес. "Реших се на бебешко парти за бъдещия ми син, защото мои приятелки ми предложиха да го направя. Това е американски празник, който е традиция за тях. Но постепенно започна да настъпва и като традиция в България. Това е нещо като "добре дошло" за бебенцето. Прави се, когато влезеш в деветия месец. Събрах най-близките си приятелки. На масата, която е за бебето, имаше само сладки неща. И, разбира се, торта, надписана с името на бебето - Миро", каза плеймейтката.

Златка призна, че й остават още само няколко дни до раждането. "Има термин, но не го казвам никъде. Не искам да стигне до хората, защото не всички гледат с добро око и добри чувства. Искам да спестя тази информация. Знаят само най-близките ми хора - Миро, майка ми, сестра ми и 2-3 приятелки. Всичко съм приготвила, готово е. Само него чакаме. Надявам се всичко да мине нормално", признава тя.

Златка призна, че я владее предродилна треска. "Притеснявам се, защото предишния път не се почувствах добре от спиналната упойка. Сега си избрах друг анестезиолог на секциото. Очаквам едно живо и здраво човече. Предишния път не се получи. Може би струпването на негативни и тъжни емоции по някакъв начин са ми подействали по време на самото раждане. Не искам да се връщам назад", заяви Димитрова, като добави, че предния път е раждала със секцио и е редно и сега да бъде така.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Няма коментари към тази новина !