Ернестина Шинова открива дамски спортен клуб

30.09.2016 16:43 | Видян 2922 пъти

Ернестина Шинова открива дамски спортен клуб

Ернестина Шинова шашна всички с най-новата си роля – днес актрисата открива първия у нас дамски спортен клуб. За разлика от мъжа си Андрей Слабаков Ерна е страстна почитателка на здравословния начин на живот и спорта, който сега превръща и в свой бизнес.

„Създадохме „No Gravity” с идеята да дадем време и пространство на съвременната жена да се откъсне от гравитацията – да се разтовари от психическото и физическо напрежение на ежедневието и да запази задълго силата, красотата и младостта си”, казват Шинова и двете и партньорки в начинанието.

Клубът, който се намира на столичната улица „Елемаг”, е само за жени и предлага най-модните и забавни спортове като пилатес, акробатика на пилон, въздушна йога, канго дъмпс, стречинг, Aerial Hoop, TRX, туърк, както и гимнастика за бременни. На разположение на дамите ще са 15 треньори и инструктори, диетолог и психолог. В комплекса ще се водят курсове за отслабване с индивидуални диети, курсове за грим, по танци и пр. „No Gravity” разполага с две спортни зали, съблекални и бани. Украсен е с уникални фотографии от началото и средата на миналия век, изобразяващи девойки, които спортуват. В приемната е разположен бар за фрешове, смутита, плодови закуски.

Андрей Слабаков е ангажиран в изграждането на клуба като общ работник. „Ходя, пренасям, боядисвам масички, мета и озеленявам”, казва режисьорът.

На откриването днес ще присъстват знаменитости от светския и артистичен елит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !