Ернестина Шинова припада

22.04.2016 14:22 | Видян 3328 пъти

Ернестина Шинова припада

Ернестина Шинова напоследък имала чести припадъци точно преди спектакли, твърдят нейни колеги, които са силно обезпокоени от здравословното й състояние. Чаровната актриса наскоро дори колабира и изправи на нокти екипа на предаването по Нова телевизия "Между нас казано", където е водеща заедно със съпруга си режисьора и актьор Андрей Слабаков.

52-годишната блондинка, на чиято фигура биха завидели мнозина дами, страдала от ниско кръвно и особено при стресови ситуации изравнявала границите. Освен това Ернестина е известна със своята емоционалност и винаги преди представление я тресе сценична треска, разкрива Всеки ден. Затова и най-фатални за половинката на Слабаков се оказвали следобедите, преди да изиграе спектакъла си.

По принцип Шинова не търсела често медицинска помощ, тъй като сама успявала да овладее състоянието си с вече предписаните й леки медикаменти. Тя обаче притеснявала партньорите си на сцената, които се вълнували за здравето й. Тя все пак обещала на близките си в скоро време да си направи пълни изследвания, за да се разбере дали все пак припадъците не се дължат на нещо смущаващо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !