Слави на бунт за своя телевизия

16.12.2008 16:00 | Видян 9314 пъти | Гласували 4

Слави на бунт за своя телевизия

Ако се чудите защо Слави Трифонов през последните дни е обхванат от идеята да изиграе за втори път своя танц от зимата на 1996 – 97 година, ще се опитаме да ви отговорим. Според последните слухове в медийните и рекламните среди, ставало въпрос за неговата отдавнашна мечта да направи своя телевизия. Вероятно е решил, че ако се прави на страшен, нещата ще станат по-бързо. А при обръщане на палачинката, на което явно залага, даже ще го молят за това, предполагат експерти.
Каква би била логиката на една подобна реализация на безспорния талант на виолиста?
Отношенията на Дългия и бТВ са в криза не от вчера. Всички помнят драмите от едно горещото лято, когато трябваше да преподписва договора на Шоуто си с канала на Мърдок. Трифонов първо изчезна мистериозно, после разказваше, че е много зле с очите, излизаше на екрана с тъмни очила, а сега е с тънки стъкла на цайсите.
Междувременно загуби като продуцент двата най-скъпи проекта на бТВ: Сървайвър и Мюзик Айдъл. Още по-лошото – оказа се, че Евтим Милошев и тандема Иван – Андрей, се справят с класи по-добре от Слави по преценка на публиката, изразена в съответните рейтинги.
Рейтингите всъщност открай време не са приятел на Трифонов. Той е далеч от златните си години 2001 -2003 г., когато беше истински цар на ефира.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кака Лара вдига сватба

Горчиво ще скандират съвсем скоро кака Лара и Владо...

Моделът Наталия Боргес се снима гола...

Бразилският модел Наталия Боргес зарадва почитателите си...

Няма коментари към тази новина !

*}