Хореограф на Слави забавлява звезди и бизнесмени в Банско

03.12.2008 15:30 | Видян 6934 пъти | Гласували 1

Хореограф на Слави забавлява звезди и бизнесмени в Банско

След като пожъна главоломни успехи в София, Пловдив и Слънчев бряг, ресторант “Весело село” отваря врати и в Банско. Ресторантът осигурява табиетлийско изкарване за всеки любител на автентичната и вкусно приготвена национална кухня и на истинския купон. Новият ресторант в луксозния зимен курорт се намира на ул. Пирин и ще бъде открит на 5 декември от баш купонджии като агент Тенев, футболните спецове Вальо Михов и Боби Михайлов, Валентин Златев, хотелиери от Слънчев бряг и пловдивски бизнесмени. На откриването на ресторанта се очаква да пристигне и Христо Стоичков, който е фен и чест гост на заведението. Преди време той дори заведе на обяд в столичното “Весело село” холивудския актьор Антонио Бандерас, който предишната вечер учтиво беше отказал да присъства на специален прием, организиран от Бойко Борисов.

Ресторантът е известен като най-подходящото място, на което чуждестранни гости могат да почувстват духа на българската култура и да станат свидетели на невероятния купон, който става там заради шеметни танци на гъвкави танцьорки. В Банско се очаква шоуто да е двойно по-зрелищно. Хореограф на огнените танцьорки през целия зимен сезон ще бъде Иво Сираков, участвал в подготовката на всички концерти на Слави Трифонов с “Ку-ку бенд”, който в момента се занимава с проекта “Моята голяма телевизионна сватба”. При тези обстоятелства, не е чудно, че вече почти са разпродадени кувертите за новогодишната нощ, в която собствениците на ресторанта са замислили за гостите си страхотни изненади.

Прословутото “Весело село” отвън наподобява стара селска къща. Елитният ресторант е обзаведен в етно стил и предлага богат избор от традиционни български гозби, в комбинация с подбрани качествени напитки. Колоритна фолклорна програма забавлява гостите и превръща техните празници в едно незабравимо изживяване. Ресторантът се слави с перфектната си кухня и чувството за уют, което създава у гостите си.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !