Наско Месечков на море с любимия си

04.07.2016 13:25 | Видян 3419 пъти

Наско Месечков на море с любимия си

Наско Месечков за пореден път е на почивка с любимия си репортер от Би Ти Ви. Росен Цветков прави компания на танцьора на плажа в Черноморец, похвали се самият Месечков.

„Танцьорчето, Тракториста, Боксьорчето и Репортерчето” – по този начин Атанас Месечков описа своята весела компания на плажа. Звездата от „Денсинг старс” и „ВИП Брадър” показа снимка, на която позира почти по анатомия заедно със своите приятели. От фотоса натрапчиво лъха на мъже, но не и на мъжественост.

„Две гей двойки на плажа”, коментираха веднага клюкарите. Месечков обаче, вероятно усещайки какви асоциации предизвиква снимката, намекна, че това не е, каквото изглежда. Според него, имало и жени в компанията „Жените са някъде там срещу нас и ни пазят”, уточни танцьорът.

Проверка на „Уикенд” обаче показа, че броят на жените във въпросната група е бил двойно по-малък от броя на мъжете. От обкръжението на танцьора твърдят, че очевидно той е в двойка с Росен, с когото не за първи път ги забелязват заедно, а останалите двама са с приятелките си жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !