Йоана Буковска заряза децата

17.06.2016 11:32 | Видян 3523 пъти

Йоана Буковска заряза децата

„Много ми е трудно и се чувствам емоционално изцедена от ролите си. Използвам времето в колата, за да уча роли, а понякога и от 11 до 2 през нощта седя, за да научавам сцените”, оплака се от заетостта си актрисата.
През последния сезон Йоана имала цели 6 роли в театъра, пише "Уикенд". Паралелно с това снима в сериала „Откраднат живот". Всичко това й коствало невероятна организация и много дисциплина. На ден на актрисата рядко й се събирали повече от 5 часа сън - докато подготвяла сценария за следващия проект, децата й спели, а рано сутрин трябвало да ги води на ясла. "Децата много ми липсват и аз на тях. Те не спят достатъчно, защото чакат мама да Аз също трупам много безсъние, което няма как да се компенсира. Но е разбираемо. Помня как ми липсваше мама като малка, когато не я виждах по няколко дни”, припомня си звездата. Йоана обаче разбира, че всичко това е необходимо както за собственото й развитие, така и за самостоятелността на малките. В началото, когато ги родила, тя била истинска орлица и непрекъснато бдяла над креватчетата им. Поведението й е съвсем обяснимо, след като със съпруга й чакаха толкова дълго, за да се сдобият с наследници. С появата на малките Буковска обмисляла да се откаже от професията си и единствено фактът, че имала вече поети ангажименти я предпазил от това. След като дечицата й започнали да растат и да търсят все по-малко нейната помощ, звездата поискала да направи опит за своето завръщане на сцената. „Сега са най-хубавите им години и е мъчно, че ги изпускам. Толкова е сладко да ги гледам как растат, как си играят. Но за съжаление в нашия свят материалното отново взема връх", признава актрисата. И двамата със съпруга й били благодарни, че в последните години за тях никак не липсвала работа. Изкуството се пробуждало и търсенето към тях нараствало много. Затова не смеели да пропускат възможности да изкарат приходи за семейството си. Особено след като ги чакали не едно, а две дечица, които да гледат, образоват и възпитат. 3аради децата Йоана напуснала и щатното си място в театъра.' За него получавала нечовешко ниска заплата, а работата била къртовска. Така избрала да рискува и да поеме сама мениджмънта си. С това към нея завалели предложения, които не били за изпускане. „Много ми се снимаше и с все сърце си пожелавах да ми се даде възможност за това. Ако се изключат няколко епизода на „Под прикритие" не бях снимала 10 години. Това е изключително дълго време за бездействие на един актьор. И след като тръгнах от театъра, сякаш нещо се раздвижи", хвали се Йоана.
Всичко това обаче едва ли би било възможно, ако актрисата нямаше безрезервната любов на мъжа си Иван. Докато тя била зарината с работа, само неговото търпение поддържало семейството. Той я подкрепял да поеме всеки проект, който изглеждал интересен и перспективен. „Той често казва, че се възхищава на ината ми. Вижда какво си причинявам и ме подкрепя, защото иска изборът ми да е мой", с гордост казва Буковска. Всички тези жестове са и нейната добра причина да засвидетелства по свой начин приноса на мъжа си в кариерата си. Заради Иван Йоана сменила фамилията си на Давидова. Така актрисата искала да покаже, че заслуги за възраждането на кариерата й има човекът до нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !