Тръмп врътва най-гадните компромати срещу Обама

14.06.2016 13:39 | Видян 2600 пъти

Тръмп врътва най-гадните компромати срещу Обама

Завършихме миналия епизод с присъстваието на Хилари Клинтън като ВИП гост на третата и последна засега сватба на Доналд Тръмп. При следващата президентска кампания през 2008 година, когато съпругата на бившия президент Бил Клинтън, е кандидат за номинация на Демократическата партия срещу Барак Обама, на Тръмп се пада „честта” да разпространи масирано в медиите „изтеклата от щаба на Хилари информация” за евентуални нередности около  сенатора. Настоява се, че той е роден в Кения, а не в САЩ, т.е. няма право да бъде президент, а спноред някои – дори и американски гражданин.

Както често се случва с компроматите, дори и намесата на Доналд, който обикаля тв студия, вестници и други медии да разширява обхвата на мълвата, не успява да спре Обама за Белия дом, напротив – отстранява Хилари Клинтън на първичните избори.
По ирония на съдбата, именно близката приятелка на Доналд се оказа отново претендент за президент на Америка в актуалната кампания тази година. Тръмп се очертава като основният й опонент от името на Републиканската партия, който събра достатъчно гласове на предварителните избори и сега очаква само благословията на конгреса на консерваторите, който официално да подпечата резултата.
Мнозина оцениха като най-показателен сблълъска на популярността им в Ню Йорк – градът, който даде на света Доналд, но който бе избрал преди години Хилари за свой сенатор. В първичните избори в Ню Йорк Тръмп спечели с над 60% като остави на повече от 30% от себе си всеки от двамата други претенденти. Хилари взе повече от половината гласове, но авансът й пред Бърни Сандърс бе наполовина по-малък от този на милиардера пред опонентите му. В добавка, в супер вторника сред това Тръмп взе от раз и петте източни щата, докато Клинтън остави 1 на Сандърс. Картината се повтори с още по-страшна сила в другия възлов и най-голям щат Калифорния. Там Тръмп се наложи с невероятните 75 на сто от републиканците в обетованата земя на киното и виното, докато Хилари взе малко повече от половината гласове от предврителните избори на демократите. А трябва да се знае, че Холивуд е тяхна много важна крепост. Щом и него не е убедила...
„Ако Хилари не може да задоволи мъжа си, какво я кара да мисли, че ще може да задоволи Америка”, попита Тръмп. Според него, ако беше мъж, тя нямаше да има и 5% подкрепа.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !