Уилям и Кейт – на градинското чаено парти на Кралицата

26.05.2016 13:26 | Видян 1518 пъти

Уилям и Кейт – на градинското чаено парти на Кралицата

Вчера херцозите на Кеймбридж изпълниха още едно свое приятно кралско задължение, след като онзи ден се насладиха на прекрасните аранжировки по време на цветното изложение в "Челси", посветено на кралица Елизабет Втора - те присъстваха на традиционното й чаено парти в Бъкингамския дворец, предаде "Новини Лондон".

Градинското парти в кралската резиденция се организира всяка година от Кралицата. Гостите, които кани, идват с официално облекло, за да пият английски чай, да хапнат сандвичи и да побъбрят с кралските особи.

За повода Кейт избра да повтори свой тоалет, който последно е обличала през 2013 година на кръщенето на принц Джордж. Роклята тип палто на Alexander McQueen отново събра погледите. Херцогинята е известна с това, че обича да повтаря свои тоалети, носени на важни публични изяви, което несъмнено й прави чест.

Уилям и Кейт изчакаха кралица Елизабет в градините на двореца в компанията на други членове от кралското семейство. Тя се появи точно в 16:00 ч. и беше посрещната от всички гости, които се изправиха на крака, докато звучеше националният химн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Няма коментари към тази новина !