Джино изнудва Джена с порно клип

01.04.2016 14:40 | Видян 3881 пъти

Джино изнудва Джена с порно клип

Джино къта компромат срещу бившата си годеница Джена и буквално я държи в ръцете си. 33-годишният мургавелко изнудва фолк певицата със секс клипче, което ще пусне в интернет, ако Джена продължава да настоява да му вземе колата, пише „Всеки ден“. Гино Ташев, по-известен като Джино, и фолкаджийката на няколко пъти са заснемали креватните си изпълнения, докато бяха заедно. Хитрият и ексцентричен младок не си поплювал и запазил видеоклиповете за всеки случай и ето че днес те са му от голяма полза. „Любимата звезда на България“, с каквато титла се окичи поамериканченият българин, е бесен на Джена, защото тя много бързо го забрави и се сгоди за Атанас Стоев – Малкия Канар.

Ядът на Бианкалана се засилва и от това, че видя бившата си годеница да вози своя нов любим в колата, която самият той й подарил. Победителят в последния „ВИП Брадър“ си взе насилствено возилото, което се води на името на бившата му, но е платена от джоба на мургавелкото, който отново избяга в САЩ. Нахалната фолкаджийка обаче не желае да му даде автомобила и е завела дело в съда, за да й се върне скъпарският автомобил. С тази постъпка изпълнителката на „Да те бях ранила“ най-много ядосала богаташа, който й изпратил есемес, че в най-скоро време може да изгрее като своята колежка Галена в клипче за възрастни, което да я изстреля на върха.

Десислава Валентинова, както все още се казва чалгаджийката по паспорт, не повярвала на заплахите му и продължила да се държи нагло и нахално. Именно за да я стресне и да потвърди, че не се шегува, победителят във „ВИП Брадър“ пусна тяхна обща снимка, на която е хванал за задника Джена, като й е вдигнал полата. След като видяла фотоса в мрежата, тя се разтреперила, но не му отговорила и не давала вид на обезпокоена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !