Джена отвърна на ударите на Джино

14.03.2016 13:40 | Видян 2471 пъти

Джена отвърна на ударите на Джино

Бившият годеник на Джена Джино Бианкалана използва последния си ден в България, за да отправи повече от сериозни обвинения към фолк певицата, за които твърди, че са самата истина. Победителят в последния сезон на ВИП изданието на Big Brother разбуни духовете в интервю за „Събуди се“, в което споделя, че изпълнителката е изгонила своята сестра от дома си, както и редица други съждения, които тепърва ще се доказват или опровергават.

Преди броени минути звездата на „Пайнер“ сподели в официалната си страница във фейсбук статус, даващ донякъде отговор на обвиненията, отправени в национален ефир тази сутрин, пише Blife.
„Днес е ден за Прошка! За пореден път ще простя и за това. Не тая лошотия в сърцето си, защото тя разболява. Нямам нужда и от реклама, защото имам достатъчна. Не желая за семейството ми да се говори и дума, защото ги обичам и ще го правя докато съм жива. Търсих щастие и го намерих в лицето на Наско Стоев! Нека да не забравяме, че моята Истина-версия не е излязла на яве..! И най-важното: Да напомня на себе си, че на ниво махленски клюки не падам!!“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !