Джена съди Джино

11.03.2016 15:52 | Видян 7898 пъти

Джена съди Джино

Някои двойки се съдят за попечителство над децата, когато се разделят, а Джино и Джена – за колата.
Бившите годеници не могат да си разделят возило, което преди време Бианкалана подари на гаджето си, а след това най-безцеремонно си взе, сваляйки от него певицата насред пътя.

По случая е заведено дело. Джена била бясна, след като в края на декември съвсем случайно налетя на бившия си годеник на „Симеоновско шосе“. Тя беше в колата, която Джино й купил в знак на вечна любов. До нея стоял новият й – Атанас Колев – Малкия Канар. Като видял двойката, на брадъра му паднало пердето, научи Всеки ден. Засякъл ги, заставил ги да спрат, извлякъл ги от колата, изхвърлил им нещата оттам и им взел ключовете, като ги зарязал насред пътя без превоз.

Той си прибрал возилото и Джена повече не го видяла. За негово нещастие обаче май не е знаел за прийомите на родните бизнесмени, които подаряват коли на любовниците си, но в документите записват себе си като собственици. И след като се разделят, си прибират автомобилите. Изглежда, возилото на Джена е било записано на нейно име. Затова тя решила да се обърне към съда с искане да й бъде върнато.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !