Джино сваля сестрата на Джена

16.03.2016 15:32 | Видян 4391 пъти

Джино сваля сестрата на Джена

Брадърът Джино се кани да заживее със сестрата на бившата си годеница Джена. Риалити звездата е тръгнал да мъсти по доста грозен начин на бившата си любима, като не спира да я хули публично, а сега се кани дори да отмъкне собствената й сестра.

Наскоро Бианкала разказа, че Джена го е отвратила и вече не иска да има нищо общо с нея. Според него, откакто певицата е сгодена за Малкия Канар, коренно се е променила и е загърбила семейството си. тя е изхвърлила сестра си на улицата, за да не пречи на семейния й живот. В момента момичето живеело в Германия в търсене на добра работа, но все не я намирало. Джино, за когото май е любимо занимание да влиза в ролята на благородник, поддържал постоянна връзка с емигрантката и дори я поканил да живеят заедно, като се прибере в САЩ, разкрива Всеки ден.

"Уж се кълне, че не иска повече да има нищо общо с Джена, а не спира да се бърка в живота й й в живота на нейното семейство. Каква работа има да търсе сестра й, камо ли пък да живее с нея?", възмущават се близки до изпълнителката на "Луд и съвършен".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !