Поли Генова залюби китарист

30.03.2016 09:47 | Видян 2188 пъти | Гласували 1

Поли Генова залюби китарист

Поли Генова изглежда най-накрая може да разчита на силно мъжко рамо, на което да се облегне, когато й е трудно. Тя е щастливо влюбена в колега музикант, научи „Всеки ден". Момчето е китарист и също като певицата в момента е заето във формата „Като две капки вода".

Любовта между Поли и новото й гадже е съвсем прясна. Доскоро българската Пинк дори отказваше да отговаря на въпроса има ли мъж в живота си, пазейки ревниво мистерията около тази деликатна тема. В неделя обаче за първи път от години се появи в мъжка компания - на церемонията по раздаването на наградите „Икар" в Народния театър. В понеделник пък същото момче бе забелязано от репортер на „Всеки ден" в шоуто на Нова тв. То бе ангажирано с акомпанимента на изпълнението на Калин Врачански.

Всеки, който е виждал новия приятел на Поли, е на мнение, че с певицата са прекрасна двойка и много си подхождат. И двамата са музиканти, и двамата са усмихнати, руси, млади и красиви. Имат почти еднакъв стил на обличане, а ако изпълнителката не беше удължила необръснатата част от косата си, щяха да имат и еднакви прически.

Преди по-малко от месец се заговори, че Поли е обиколила Италия с ново гадже. Тя така и не хвърли яснота по въпроса дали слухът за нова любовна връзка е верен, или става въпрос за обикновено приятелство. Но след публичното й появяване под ръка с китариста вече никой не се съмнява, че певицата е щастливо влюбена. Още повече че тя буквално грее и щастието й е изписано на лицето.

Преди около 3 години тя бе скандално изоставена от тогавашния си любим Вернер Москов. Той си събра багажа от общото им жилище, без дори да й съобщи за намерението си, докато тя беше в риалитито „Музикална академия". Когато се прибрала вкъщи, Поли видяла, че Вернер го няма, нещата му - също. Това беше изключително тежък удар за нея. Оттогава изпълнителката пази ревниво подробностите около личния си живот.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Постоянен арест за Нико Тупарев...

Прокуратурата поиска постоянен арест за Нико Тупарев,...

Ким като Мерилин Монро

Ким Кардашиян се вмъкна в много рискована визия за нова...

Няма коментари към тази новина !