Поли Генова с крадена песен на Евровизия?

23.03.2016 15:28 | Видян 1938 пъти | Гласували 1

Поли Генова с крадена песен на Евровизия?

Поли Генова бе избрана без явен конкурс от БНТ, за да представи България на тазгодишното издание на "Евровизия" в Стокхолм. Освен че русокосата изпълнителка изяде шансовете на десетки талантливи български певци да участват в световния музикален форум, песента, с която тя ще се изяви, е нагло открадната.

Интрото на парчето на Поли е изплагиатствано от ххита на Джъстин Бийбър "I'll show you". Мелодията е еднаква с оригиналната, ритъмът и повтарящият се мотив - също. По ирония на съдбата певицата се превъплъти в образа на хитовия си колега още при дебютното си изпълнение в шоуто "Като две капки вода".

Меломани упрекнаха Поли Генова в плагиатство! Парчето й за Евровизия напомня изключително много на други няколко.

Поли Генова е решила да направи микс от успешни хитове, но успехът с подобно парче не й е никак гарантиран, споделя Галерия. Освен, че музиката на "If love is a crime" прилича доста на"I'll show you", а и припева е едно към едно с друг денс хит на Galantis - "Runaway", който има над 88 милиона прегледа в Youtube. Видеото на Поли Генова започва дори по същия начин както "Runaway" забелязаха още потребители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Няма коментари към тази новина !