Марая Кери забрави умиращата си сестра

15.03.2016 17:03 | Видян 2838 пъти

Марая Кери забрави умиращата си сестра

Поп дивата Марая Кери се оказа освен изключително капризна, и доста безсърдечна. Това поне твърди нейният брат Морган, който е потресен, че тя отказала да заплати лечението на болната им сестра. Тяхната по-голяма сестра Алисън е болна от СПИН и може да умре, ако не й бъде направена животоспасяваща операция на мозъка.

Разочарованият Морган заявява пред британско издание, че Марая се държи така сякаш “целият свят се върти около нея” и по никакъв начин не помага на останалите членове на семейството си, макар да има милиони долари в банковата си сметка. “Марая харчи повече пари за любимите си кучета, отколкото за сестра си”, обяснява братът на изпълнителката.

И макар певицата съвсем скоро да се омъжва за един от най-богатите мъже в света, изглежда тя няма никакво намерение да помогне финансово сестра си, пише missbloom. Запознати разкриват, че Кери се срамувала от нея, защото била проститутка и наркоманка. Ето защо тя се опитвала да я игнорира напълно. Марая дори не посмяла да посети сестра си в болницата, което самият Морган направил, макар да живее в Италия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !