Марая Кери си прави собствено риалити

11.03.2016 11:13 | Видян 1133 пъти

Марая Кери си прави собствено риалити

Певицата умишлено не говори за личния си живот и се опитва да се дистанцира от медийните изяви, тъй като иска да пусне собствено риалити, което ще се върти около престоя ѝ в Лас Вегас и предстоящото ѝ двумесечно европейско турне.

„Мениджърът на Марая е телевизионен продуцент и ѝ уреди собствено риалити. Шоуто ще се фокусира върху нея и екипа ѝ. Марая е доста забавна пред камерата“, разкри близък до дивата пред сп. Us Weekly.

45-годишната звезда, която наскоро се сгоди за милиардера Джеймс Пакър, искала да покаже на феновете си и „другата си страна“ и планирала да заснеме доста лични моменти.

„Марая е доста развълнувана от възможността да покаже семейни моменти на широката аудитория“, допълни източникът. Подготовката за документалната поредица върви с пълна пара.

Още миналия месец Кери стана обект на коментари, след като се появи на Оскар партито на Елтън Джон с цял екип оператори.

„Изглеждаше сякаш Марая е довела цял снимачен екип със себе си. Тя постоянно проверяваше дали те имат какво да снимат. Беше единствената персона с личен екип на събитието“, разкри тогава един от гостите.

 

 

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !