Румен Угрински празнува с тайния си брат

04.12.2015 11:25 | Видян 2182 пъти

Румен Угрински празнува с тайния си брат

Румен Угрински ще прекара декемврийските празници със семействата на своите двама братя. В това нямаше да има нищо странно, ако водещият на "Господарите" не се бе запознал с единия си батко чак на стари години.

"Преди времне се оказа, че сме трима братя, а не двама. Решили сме сега да се съберем семейно за Коледа и Нова година и да отидем в Троянския балкан", сподели пред Уикенд талантливия актьор, кукловод и имитатор.

"Татко беше починал, когато един ден съвсем случайно попаднах на името доктор Угрински. Първо не обърнах внимание, но след това моят по-голям брат Антонио ми каза каква е работата. Оказа се, че той е знаел от години. Щом научих истината, първоначално онемях, не знаех къде се намирам. Мислех си, че това не се случва на мен, че не става въпрос за моето семейство. Антонио ни запозна с най-големия ни брат Петър, който се оказа прекрасен човек. Той е генеколог, дори изроди дъщеря ми. От първото ни виждане сме много близки, сякаш сме живели заедно цял живот", откровен е шоуменът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !