Новите „Господари на ефира“ разочароваха зрителите

13.06.2014 09:15 | Видян 3144 пъти | Гласували 1

Новите „Господари на ефира“ разочароваха зрителите

Новите водещи на „Господари на ефира" Милица Гладнишка и Силвестър Силвестров се оказаха едни от най-слабите от началото на шоуто досега. Въпреки че са водили едва няколко предавания, зрителите вече са ги нарочили, че ще провалят шоуто, пише "Всеки ден". „От години съм фен на „Господарите" и по-скучни водещи не е имало! По-зле са и от Мария Игнатова и Румен Угрински, а те бяха много зле", коментира недоволен почитател на шоуто. В тв средите също отчитат, че тандемът не се справя добре със задачата си. Рейтингът на майтапчийското шоу веднага тръгна надолу.

„Милица заема място като за три адреналинки накуп", смеят се в гилдията. „А пък тоя Силвестър гледа като настъпана жаба! Как пък им хрумна точно него да поканят да води? Между двамата няма никаква химия", недоволства фен на „Господарите". Гладнишка и Силвестров постоянно се надпреварват кой пръв да си каже репликата и говорят един през друг. Често изобщо не се разбира какво искат да кажат и скечовете им никак не се получават. Освен това и двамата имат досадния навик да се хилят след всяка реплика на собствените си шеги, което още повече дразни зрителите.

Милица направи лошо впечатление още с първата си поява в ефир, тъй като закъсня за началото на предаването. Тя се оправда с финала на „Като две капки вода", въпреки че е имала изричната уговорка с продуцентите да тръгне малко по-рано.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !